Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 - 07:18

Σφαιρόπουλος: «Μικρές λεπτομέρειες έκριναν την έκβαση του ματς»

Basketblog Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 - 23:30

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε δηλώσεις μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη από την Αναντολού Εφές και στάθηκε στο σημείο που οι Τούρκοι βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, αλλά και στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς.

Αναλυτικά τι είπε:

Για το παιχνίδι: «Πριν αρχίσω να μιλώ για το παιχνίδι, θέλω να συγχαρώ τους ηρωϊκούς φιλάθλους μας, που ήρθαν εδώ και μας υποστήριξαν. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να τους χαροποιήσουμε. Θεωρώ ότι με τον τρόπο που παλέψαμε, τους δώσαμε κάτι, παρότι που δε νικήσαμε. Για το παιχνίδι αρχίσαμε πραγματικά καλά στα πρώτα πέντε λεπτά. Παίξαμε πραγματικά καλή άμυνα. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα σε αυτό το διάστημα».

Για το σερί της Εφές: «Μετά το τάιμ άουτ της Εφές, τα πράγματα άλλαξαν και τους επιτρέψαμε να σκοράρουν 20 πόντους σε πέντε λεπτά, ως το 10'. Θεωρώ ότι αυτό ήταν πολύ σημαντικό επειδή όπως μπορείτε να δείτε, στη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη περίοδο, το παιχνίδι ήταν ισόπαλο και η τελική διαφορά ήταν κοντά σε αυτή τη διαφορά που δημιουργήθηκε σε αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι είχαμε τις ευκαιρίες μας όταν φέραμε το ματς στο -4 και το -2, όμως μικρές λεπτομέρειες αποφάσισαν την έκβαση».

Για τα προβλήματα με Μιλουτίνοφ και Γκριν: «Είχαμε αναπάντεχα προβλήματα με δύο παίκτες, το Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ήταν άρρωστος κατά τη διάρκεια του αγώνα και με τον Ερικ Γκριν που είχε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα. Γι' αυτό δεν τους χρησιμοποίησα περισσότερο. Τελικά, προσπαθήσαμε να νικήσουμε. Τα δώσαμε όλα. Και επαναλαμβάνω ότι μικρές λεπτομέρειες αποφάσισαν το παιχνίδι. Σίγουρα η Εφές άξιζε να νικήσει, έπαιξαν καλύτερα. Συγχαρητήρια στην Εφές και καλή τύχη».

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο