Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 - 18:29

Όντομ: : “Δεν είχα άλλη επιλογή, από το να βγω πιο δυνατός”

Basketblog Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 - 23:17

Ενάμιση χρόνο μετά την περιπέτεια που είχε και παραλίγο να του κοστίσει την ζωή, ο πρώην στάρ του ΝΒΑ Λαμάρ Όντομ μίλησε για εκείνο το μοιραίο βράδυ, αλλά και για την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στην ζωή, με την συνέντευξη του να κυκλοφορεί την Παρασκευή από το περιοδικό «US Weekly».

Ο Λαμάρ Όντομ γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, εξιστορεί τα όσα θυμάται από εκείνη την νύχτα, αλλά και τις πρώτες στιγμές του όταν άνοιξε τα μάτια του στο νοσοκομείο «Ήμουν μόνος στο σπίτι. Βαριόμουνα. Ήθελα να βγω και να περάσω καλά. Ίσως να ήπια ένα ποτό, για να μου φτιάξει την διάθεση, όμως, αν με ρωτάτε αν ήμουν “φτιαγμένος” με ναρκωτικά και αλκοόλ, η απάντηση είναι κατηγορηματικά “όχι”. Θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με δύο γυναίκες κι έπειτα... αποκοιμήθηκα. Αυτό είναι όλο. Όταν ξύπνησα, τέσσερις μέρες αργότερα, προσπαθούσα να βγάλω τα σωληνάκια από το στόμα μου».

Ενώ για την γυναίκα του Κλόε Καρντάσιαν που ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα του είπε «Ήταν το πρώτο πράγμα που είδα» λέει για την -πρώην, πλέον- σύζυγό του ο Όντομ. «”Γεια σου, Μούκα” μου είπε. “Μούκα” είναι το υποκοριστικό, με το οποίο με φώναζε η μητέρα μου. Το είπε, για να με κάνει να καταλάβω ότι δεν ήμουν νεκρός. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να επανέλθει η μνήμη μου. Έφερνε φωτογραφίες της μητέρας μου και της γιαγιάς μου. Εγώ σκεφτόμουν: “Είμαι παράλυτος για πάντα; Είμαι μουγγός για πάντα;”. Ήταν τρομακτικό»

Ενώ αποκάλυψε πως η γυναίκα του αρχικά δεν γνώριζε για την χρήση ναρκωτικών «Το έκρυβα για λίγο, αλλά δεν άντεξα να το κάνω για πολύ. Περίπου δύο χρόνια πριν χωρίσουμε, με έπιασε επ' αυτοφώρω να κάνω χρήση ναρκωτικών. Απογοητεύτηκε. Απογοητεύτηκα κι εγώ. Και είναι λυπηρό ότι πραγματικά δεν ξέρω εάν στενοχωρήθηκα που έκανα ναρκωτικά ή επειδή με έπιασε να κάνω. Έκτοτε, ήξερε ότι έκανα κοκαΐνη. Ήταν επιλογή μου. Δεν θα πω ότι το αποδέχτηκε, γιατί αυτή θα ήταν η λάθος λέξη. Το ανέχτηκε, θα ήταν καλύτερη».

Για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις είπε «Εάν υπάρχει ένα πράγμα που μετανιώνω, όταν ήμουν παντρεμένος, ήταν ότι είχα πολλές σχέσεις με διαφορετικές γυναίκες. Αυτό δεν ήταν σωστό. Εύχομαι να είχα κρατήσει το πουλί μου μέσα στο παντελόνι μου»

Για την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε «Δεν είχα άλλη επιλογή, από το να βγω πιο δυνατός. Είμαι εδώ και σας μιλάω. Οπότε, υποθέτω ότι νικάω»

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο