Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 - 16:47

Ο "στρατηγός" Πολυτάρχου... σκοτώνει και δεν πληρώνει!

Basketblog Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 - 10:43

O χρόνος μετράει αντίστροφα για την επάνοδο του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου στην Α2 Εθνική Κατηγορία και ο Μιχάλης Πολυτάρχου θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να υπογράψει πέρυσι στην ομάδα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, δεν αποφεύχθηκε ο υποβιβασμός στη Β' Εθνική, όμως οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" δεν συμβιβάστηκαν με τη μετριότητα. Σήκωσαν κατευθείαν... κεφάλι και με μια φοβερή πορεία, είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλο Νότου.

O Πολυτάρχου ακολούθησε τους "κυανοκίτρινους" στην τρίτη τη τάξει κατηγορία με μια αποστολή: να τους φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Το παρελθόν του, εξάλλου, μιλάει από μόνος του. Έχει οδηγήσει τον Ίκαρο Καλλιθέας και την ΑΕΚ στην Α1.

Στο ντέρμπι με τον Παπάγο έκανε θραύση, σκοράροντας 18 πόντους, όλους με τρίποντα (6 συνολικά!!!) και έδειξε την ποιότητά του, καθώς και το... φονικό ένστικτο που διαθέτει. Και το γεγονός πως έχει δίπλα του τόσο καλούς συμπαίκτες, δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στο τι πετυχαίνει.

Έρχεται δύσκολη δοκιμασία στην έδρα του Τρίτωνα και με νίκη "κλειδώνει" ουσιαστικά ο στόχος της ανόδου!

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο