Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 - 07:17

Μανωλόπουλος: «Μας κόστισαν τα ριμπάουντ, μάτωσαν οι παίκτες μου»

Basketblog Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 - 22:22

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος έκανε δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ, αλλά και στην πολύ καλή προσπάθεια των παικτών του. Επίσης απάντησε και σε ερώτηση για την μη χρησιμοποίηση του Ντίξον στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τι είπε ο Έλληνας κόουτς:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Μας έδωσε πολλή ενέργεια και ξέρω ότι θα ήθελε πολύ να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί μάτωσαν στο παρκέ κι έδωσαν ο, τι είχαν στο παρκέ. Οσον αφορά στο κομμάτι της τακτικής, τα καταφέραμε σε πολύ καλό βαθμό. Νομίζω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα ριμπάουντ. Γενικά είναι ένα κομμάτι που θέλει πολύ μεγάλη βελτίωση και θεωρώ ότι μας κόστισε περισσότερο».

Για το τι έλειψε στην δεύτερη παράταση: «Νομίζω ότι απογοητευτήκαμε. Ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος που τελειώσαμε το παιχνίδι και δεν νομίζω ότι μας αξίζει. Θέλαμε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων».

Για το αν ήταν η καλύτερη ΑΕΚ της τελευταίας διετίας: «Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Ιδιαίτερα όταν χάνουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Αυτό μπορώ να σας πω».

Για το ότι ο Ντίξον δεν έπαιξε στην τέταρτη περίοδο και στις παρατάσεις: «Ο Ντίξον έκανε δύο φάουλ στην αρχή κι έπρεπε να τον αποσύρω. Θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καθόλου καλος στο κομμάτι της συγκέντρωση. Είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχουμε, αλλά έχει μάθει να παίζει ένα ελεύθερο μπάσκετ. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση. Από την άλλη, όπως πήγαινε ο Ούκιτς, θεωρώ ότι άξιζε να είναι στο παρκέ».

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο