Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 - 04:57

Στον Ίκαρο ο Πανούλιας!

Basketblog Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 - 20:23

Ο Ίκαρος Καλλιθέας φαίνεται να «χτίζει» σε στέρεες βάσεις το μέλλον του και την επόμενη συμμετοχή στη Γ' Εθνική, καθώς μετά την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον Δημήτρη Αποσκίτη στο κομμάτι των ακαδημιών, έχει καταλήξει στον άνθρωπο που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου του ανδρικού τμήματος. Ο λόγος γίνεται για τον Τάκη Πανούλια, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Σορώτου, βρίσκοντας μια ομάδα που χάρη σε ένα τρομερό «φώτο φίνις» στον πρώτο όμιλο του Νότου, κατάφερε να διατηρηθεί μάλλον άνετα στις εθνικές κατηγορίες.

Στον αθηναϊκό σύλλογο, όμως, σχεδιάζουν τα επόμενα «βήματά» τους, προκειμένου ο σύλλογος να φανερώσει ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για το λόγο αυτόν, επιλέχθηκε ένας προπονητής με την εμπειρία του κόουτς Πανούλια στις εθνικές κατηγορίες, με τον τελευταίο να πείθεται από το πλάνο του Δημήτρη Αγγελόπουλου και να συμφωνεί. Τελευταία ομάδα όπου εργάστηκε, ήταν η Ένωση Ιλίου, με την οποία είχε καταφέρει να ανέβει στη Β' Εθνική τη σεζόν 2014-2015, ενώ φέτος αποχώρησε από τα Δυτικά Προάστια μεσούσης της περιόδου, έστω κι αν η ομάδα φαινόταν να κερδίζει άνετα εκείνη τη στιγμή τη σωτηρία της.

Δεν είναι απίθανο βέβαια, να τη συναντήσει στη Γ' Εθνική (εξαρτάται από το σε ποιους ομίλους θα μοιραστούν οι ομάδες της Αττικής), καθώς δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό στο φινάλε. Νωρίτερα, έχει διατελέσει προπονητής σε συλλόγους, όπως η Βόνιτσα, ο Μίλωνας, ο Άλιμος, το Αιγάλεω και η γυνακεία ομάδα της Γλυφάδας, με την οποία είχε κατακτήσει δις το Κύπελλο Ελλάδος και είχε αγωνιστεί στο τότε FIBA Cup.

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο