Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 - 20:07

Απρόσμενο τέλος για ΑΣ Καρδίτσας και Φόρο...

Basketblog Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 - 20:31

Ο Χάρης Φόρος ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε τον ΑΣ Καρδίτσας στην Β' Εθνική, στην οποία όμως δεν θα βρεθεί ως πρώτος προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας, με τους δρόμους των δυο να χωρίζουν με την ανακοίνωση να αναφέρει πως η απόφαση ήταν δύσκολη, παρά την κοινή θέληση για συνέχιση της συνεργασίας, μια ανακοίνωση που αφήνει ερωτηματικά που σίγουρα χρήζουν ερμηνείας.

Αναλυτικά:

"Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Χάρη Φόρο. Παρά την κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας και τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οδηγηθήκαμε σε μια πραγματικά δύσκολη απόφαση. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα προσέφερε για δύο συνεχόμενες περιόδους στο σύλλογο, με αποκορύφωμα την εφετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στη Β’ Εθνική και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Η προπονητική αξία, η προσωπικότητα και το ήθος του Χάρη Φόρου είναι αδιαμφισβήτητα και όλοι στον ΑΣΚ, αισθανόμαστε πως κερδίσαμε εκτός από έναν άξιο συνεργάτη κι έναν καλό φίλο. Ευχόμαστε ειλικρινά να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας. Μπροστά στην πρόκληση της συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα πορευθούμε με ένα πολύ συγκεκριμένο και φιλόδοξο σχέδιο, που βασίζεται στη σταθερότητα, τη φερεγγυότητα και κυρίως, την προοπτική του συλλόγου. Ο ΑΣΚ βρίσκεται πλέον στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή που θα αναλάβει την ευθύνη της ομάδας για την επόμενη περίοδο. Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας"

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο