Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 - 12:02

Ως την Παρασκευή (3/6) απαντάει ο Πρίφτης...

Basketblog Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 - 09:58

Ο Άρης ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν, η οποία πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις στους φίλους της ομάδας, και σίγουρα έβαλε για τα καλά την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην ελίτ του Ελληνικού αλλά και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το μυστική βρίσκεται στην σταθερή διοίκηση του Νίκου Λάσκαρη, και στην σταθερότητα που πρόσφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του Άρη, ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος επέλεξε να μην προβεί σε καμία αλλαγή παίκτη καθ' όλη την σεζόν. Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», θέλει να κρατήσει τον Έλληνα τεχνικό στο «Nick Galis Hall», και για αυτό το λόγο κατέθεσε σαφώς καλύτερη οικονομικά πρόταση σε σχέση με τις ως τώρα απολαβές του, έχοντας ως τόσο να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη προσφορά της Μπάνβιτ, η οποία είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Ωστόσο, το οικονομικό δεν αποτελεί το μοναδικό μέλημα του Πρίφτη, ο οποίος έχει στα χέρια το πρόταση επέκτασης συνεργασίας από τον Άρη για δυο χρόνια, ενώ είναι ο μοναδικός προπονητής μετά τον Γιάννη Ιωαννίδη, που είχε δυο συνεχόμενες χρονιές στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο παίζει και η θέληση του για παραμονή στην Ελλάδα, ενώ καλείτε το αργότερο ως την Παρασκευή (3/6) να έχει απαντήσει, με τα δείγματα να είναι θετικά προς την παραμονή του.

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο